Menu

BTSW Consultancy BV

Hoofdaannemer

BTSW is in 1990 opgericht door GZ-psychologen Mevrouw Drs. P.M. Dreijer en de heer Drs. M.K. Stoutjesdijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Burgh-Haamstede en daarnaast hebben we in Zeeland een vestiging in Goes. BTSW Consultancy kent totaal inmiddels acht vestigingen in Nederland.  Wij richten ons onder andere op klinisch psychologische hulpverlening aan volwassenen, adolescenten en kinderen.   

De afgelopen jaren zijn wij bij de inkooporganisatie breed gecontracteerd. Dit betreft zowel behandeling binnen de basis GGZ, diagnostiek/objectieve casusconceptualisatie, als ook begeleiding aan het kind zelf en/of het systeem, sociale vaardigheidstrainingen en dyslexiezorg.  Ook hebben we een aanbod voor de hulpvragen van 18+, door contracten met WMO en zorgverzekering. BTSW heeft uitstekend contact met de verschillende gemeentelijke toegangen, CJG’s, huisartsen en andere hulpverleners, waarmee een optimale doorverwijsstructuur is ontstaan.  Onze deskundigheid wordt geborgd door ons team van universitair opgeleide (GZ-)psychologen, orthopedagogen en coaches met uiteenlopende specialisaties.   

Van het team wordt geëist dat zij hun deskundigheid, kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen en specialiseren.   

Wij werken binnen BTSW eclectisch en hebben een breed scala aan methodieken, zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie en psychotherapie.  Wij zijn continu bezig met ‘wat werkt’ voor deze persoon, in deze situatie.   

Onze hulpverlening kenmerkt zich door een cliëntgerichte, persoonlijke, efficiënte, doelgerichte en daardoor effectieve aanpak. Daarbij streven wij naar één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Ook is vandaag en niet morgen de dag om verandering te creëren. Daarom werken wij altijd zonder wachtlijsten en kan men direct starten met de hulpverlening.   

In de afgelopen jaren hebben wij velen mogen helpen bij hun psychologische klachten en hebben we hiermee bijgedragen aan een significante verbetering van de ervaren kwaliteit van leven.   

Niet voor niets luidt ons Mission Statement:    

“We significantly improve the quality of life in every field leading towards more pleasure, freedom and productivity”.  

Contact

Dapperweg 23
4328 BA Burgh-Haamstede

Frans den Hollanderlaan 14
4461 HN Goes

T: 0111-658531
E: administratie@btsw.nl