Menu

Happykids-Zeeland

Onderaannemer BTSW Consultancy BV

Happykids begeleidt ouder en kind in de zoektocht naar een harmonieuze gezinssituatie. Het ouderschap is rijk, maar kan soms ook lastig zijn. Vaak liggen er verschillende oorzaken ten grondslag aan een probleem. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om met ouders en/of kind te kijken naar de voorgeschiedenis.

Elk kind is uniek, en de begeleiding is daarom altijd maatwerk. Happykids komt bij de ouder thuis als het kindje jonger is dan 3 jaar. Het oudere kind komt bij in de praktijk, maar kan, in overleg, ook bij de ouder thuis. Er wordt gestart start met een kennismaking door middel van een huisbezoek en plan dan direct de sessies voor het coachen. Met de ouder is regelmatig contact via de app, mail of telefonisch afhankelijk van de hulpvraag.

Voor de band tussen ouder en kind is het essentieel dat beiden zich ‘happy’ voelen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Er wordt samen op zoek gegaan naar wat nodig is om de balans te creëren of te herstellen. Het is telkens een uitdaging om ervoor te zorgen dat een kind weer lekker in zijn vel zit. Aan de ouder wordt geleerd hun kind beter te begrijpen en zo die begeleiding te kunnen bieden die ze nodig hebben om vrij en ‘happy’ op te groeien.

Contact

Oosterscheldestraat 57
4302 WH Zierikzee

T: 06 83 32 43 31
E: info@happykids-zeeland.nl

Website Happykids-Zeeland