Menu

Praktijk de Leylinde

Hoofdaannemer

Praktijk De Leylinde is een kleine psychologenpraktijk in Rilland voor diagnostiek, behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren van 2 t/m 18 jaar.   

Praktijk de Leylinde staat voor een persoonlijke en transparante samenwerking met de cliënt en/of diens wettelijk vertegenwoordiger. Wij hanteren een systemische aanpak waarbij ouders/het gezin, school en het netwerk betrokken worden bij het traject. We streven ernaar elke cliënt zo snel mogelijk van dienst te zijn. De begeleidingen en behandelingen zijn eclectisch en evidence-based.  

Praktijk de Leylinde hanteert geen wachtlijst.   

Kinderen en jongeren kunnen bij Praktijk de Leylinde terecht voor:  

♦ Diagnostiek  

♦ Behandeling   

♦ Begeleiding (ook ambulant)   

♦ Groepstrainingen (SoVa, plannen/organiseren, oudertrainingen, brussendag of training)  

Dagbesteding op woensdagmiddag voor basisschoolkinderen   

♦ Begeleiden van kinderen die uitgevallen zijn in het onderwijs, met als doel het vinden van de juiste dagbesteding en/of terugkeer naar voor hen passend onderwijs.  

Het team bestaat uit verschillende disciplines, waardoor De Leylinde zorg kan bieden op laag-, midden- en hoogcomplex niveau.  

Het team bezit expertise op het gebied van autismespectrumstoornissen en  spraak-/taalproblematiek, of overlap tussen deze stoornissen.  

Evenzo aangaande andere stoornissen of problematieken, zoals ADHD, (faal)angst, pestgedrag. Binnen de praktijk bestaat de mogelijkheid tot het inzetten van verschillende therapeuten. Deze specialisten kunnen (indien passend bij de doelen) worden ingeschakeld binnen één traject.   

Website de Leylinde

Contact

Drie haasjes 31
4411 NJ Rilland

T: 0113 551771
E: info@de-leylinde.nl

Website de Leylinde