Menu

Marievazorg

Hoofdaannemer ZvZK

Maria Vastenhoud richt zich met Marievazorg op mensen met een licht verstandelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel, Autisme en psychiatrische Problematiek. Cliënten in zorg zijn vaak ouder(s), Maria en haar team richten zich op het systeem van de cliënt.

Het uitgangspunt van Marievazorg is dat ieder mens als individu het recht heeft om zijn eigen leven vorm te geven en zijn unieke wensen en behoeften tot uiting te brengen. Zij reiken de cliënt hierbij een helpende hand daar waar het nodig is, met als doel de cliënt zelfverzekerder en sterker te maken.

In de begeleiding die zij geven, staan gelijkwaardigheid en respect dan ook bovenaan. Zij vinden het belangrijk dat de cliënt ten alle tijde de regie behoudt over zijn of haar leven. Door de kleinschaligheid zijn de lijnen kort, zijn ze flexibel en kunnen ze snel inspelen op de problematiek die zich voordoet.

Maria Vastenhoud vindt ontwikkeling van vakmanschap in haar bedrijf van groot belang. Jaarlijks wordt er geïnvesteerd in opleidingen en/of trainingsdagen met het team, om zo blijvend te ontwikkelen in het vergroten van deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

 

Contact

Oude Rijksweg 12
4339 BC Nieuw- en Sint Joostland

T: 06 29962874