Menu

Duvefit

Onderaannemer ZvZK

Primair is Duvefit er voor mensen die door een al dan niet aangeboren fysieke of geestelijke beperking buiten de maatschappij dreigen te vallen. De kwaliteit van leven voor deze mensen verhogen, is waar Duvefit voor staat. Door sport als middel te gebruiken, wordt de weerbaarheid verhoogt en begeleidt Duvefit deze mensen terug de maatschappij in. Daarbij werkt Duvefit vanuit de overtuiging dat zorg op maat situationele zorg is, vanuit mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen gedacht.

Daarnaast trainen verschillende sporters bij Duvefit, van recreanten tot topsporters en denk hierbij ook aan ouderen. Al deze verschillende doelgroepen biedt Duvefit specifieke programma’s aan. Deze sporters vormen gezamenlijk de veilige Duvefit-maatschappij.

Door de mensen met een beperking aan het eind van hun Duvefit-traject in deze Duvefit-maatschappij te laten participeren, creëert Duvefit via sport voor zijn primaire doelgroep een veilige toegang tot de maatschappij. Zo draagt Duvefit bij aan een inclusieve maatschappij.

Contact

Stationsplein 21
4461 HP Goes

T: 06 11448834